Waarom Excel

Er is niet zo makkelijk om uw rapportages te maken als Excel.
U bent vrij om de indeling te bepalen en opmaak. Wij bereiden deze mogelijkheid met formules die gelinkt staan met Exact Online. U kunt zelfs direct dubbelklikken naar Exact Online waar u de journaalpost en bijlage ziet staan.

Excel is uw beste business intelligence tool om details uit te zoeken , ad hoc vragen te beantwoorden of een  tussentijdse rapportages te maken, er is niets zo praktisch en inzichtelijk als Excel, waar in u zelf uw eigen opstelling/indeling kunt maken zonder hulp van een consultant.
Hiervoor hebben wij een Excel-Add in ontwikkeld met tientallen kant en klare rapportages.

Normaal is Excel altijd een hoop knip en plak werk. Bij ons niet uw Excel is gelinked met Exact. Wij vullen 2 van de krachtigste Excel objecten draaitabellen en lijst.

Voorbeeld van een tussentijdse rapportage

Excel functies

Naast de Excel draaitabellen ondersteunen wij ook Excel functies waarmee u zelf overzichten kunt maken. Het is hiermee ook mogelijk om bestaande Globe Excel add-in rapportages over te zetten naar Exact Online.

Voor meer informatie klik hier

Draaitabellen

Een van de meest krachtige analysetools binnen Excel is de draaitabel. Hiermee kunt u op bijna elke denkbare wijze gegevens samenvatten en weergeven en dit door alleen maar met velden te slepen en velden te filteren. De draaitabel wordt opgebouwd uit de detailgegevens. Deze zijn met één klik op de muis op te vragen. Vanuit hier kunt u doorklikken op de data, zodat u ziet waaruit deze is opgebouwd. Daarbij is het met de Excel Controller zelfs mogelijk om de gescande factuur in te zien.

Met draaitabellen kunt u zelf een onbeperkt aantal rapportages maken.

De Excel Controller haalt de data direct uit de bron op, zo beschikt u over miljoenen regels actuele informatie. Ook kan deze data uit meerdere databases verzamelend worden.

Onze standaard kenniscontainers leveren d

Wij hebben een cursus gemaakt over Wij hebben een cursus gemaakt over het gebruik van draaitabellen. Deze kunt u aanvragen op https://exactonlinecontroller.nl/gratis-software/ en stellen we gratis ter beschikking.

Lijsten

Naast de draaitabellen geven wij ook u de mogelijk om alles direct in Excel lijst te analyseren.